6945550753 Μιλτιάδου Μαργαρίτη 35A - Κέρκυρα mariapigicfu@gmail.com
 
 
 
 
     
  Health Spa
Ρεφλεξολογία - Hot Stone Massage - Λεμφικό μασάζ
Κέρκυρα
 
     
 
 
 

 
 
 
     
 

Το Health Spa της Ρεφλεξολόγου Πηγής Μαρία στην Κέρκυρα προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών που ενισχύουν το σώμα και το πνεύμα. Μία από τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρονται είναι η ρεφλεξολογία, μια τεχνική που επικεντρώνεται σε σημεία των ποδιών για να ενισχύσει την ροή της ενέργειας στο σώμα.

 

Επιπλέον, το Health Spa προσφέρει Hot Stone Massage, μια εμπειρία μασάζ με ζεστούς λίθους που βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος και την ενίσχυση της χαλάρωσης. Το συνδυασμό αυτής της τεχνικής με την ρεφλεξολογία ενισχύει τα οφέλη και την ευεξία του πελάτη.

 
     
 
 
 
 
Ανανέωση & Ευεξία <br> στο Health Spa
Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία αποτελεί μια από τις βασικές μας υπηρεσίες, μια τεχνική που εστιάζει στα σημεία των ποδιών για να ανακουφίσει τους πόνους, να βελτιώσει την κυκλοφορία της ενέργειας και να επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Το Hot Stone Massage είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν βαθιά χαλάρωση και απελευθέρωση από τους μυϊκούς πόνους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λεμφικό μασάζ

Λεμφικό μασάζ

Για όσους αναζητούν μια θεραπευτική εμπειρία βασισμένη στην απομάκρυνση των τοξινών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το Λεμφικό Μασάζ είναι η ιδανική επιλογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολιστικές Θεραπείες

Ολιστικές Θεραπείες

Προσφέρουμε ολιστικές θεραπείες που ενσωματώνουν διάφορες τεχνικές μασάζ και θεραπευτικές προσεγγίσεις για να επιτύχουμε την ισορροπία και την ευεξία του σώματος και του πνεύματος σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 6945550753

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6945550753

Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6945550753.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ